Bútorszállítás Győr

Cégünk az Express Fuvar 2014 óta foglalkozik bútorszállítással, költöztetéssel. Legfontosabb számunkra a megrendelőink maximális megelégedettsége, ezért szolgáltatásainkat a legmagasabb színvonalon végezzük.

A bútorszállítás Győr városában másnak problémát jelenthet, de nekünk nem. Forduljon hozzánk bizalommal, mert mi olyan képzett gépkocsivezetőkkel és rakodómunkásokkal dolgozunk, akik ismerik a várost és bárhova odatalálnak. Nem okoz problémát a nehéz bútorok szállítása sem, mert embereink jó fizikai állapotáról gondoskodunk.

Bútorszállítás Győr

Miért minket válasszon, ha bútort kell szállítani?

Mert mi bármit elviszünk bárhova, a lényeg, hogy a bútorszállítás Győr városában történjen.

Ezt mi Önnek mind házhoz visszük!

Válasszon minket, és nem fog csalódni, mert

Milyen információra van szükségünk?

Ahhoz, hogy a bútorszállítás a legegyszerűbben megtörténhessen, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és adja meg az alábbi adatokat:

A szekrénysorokat, polcrendszereket, konyhabútorokat az üzletek általában lapraszerelt állapotban adják ki, mert ebben az állapotukban lehet a legkönnyebben szállítani. De vannak háztartási berendezések vagy ülőgarnitúrák melyeket képtelenség kisebbre csomagolni, így nagyon fontos, hogy ezeknek a pontos csomagolással ellátott méretét adja meg nekünk.

Javasoljuk, hogy a szállítás előtt 1-2 héttel keressen minket, hogy kiválaszthassuk a megfelelő időpontot a szállításra.

A kapott adatok alapján elkészítjük Önnek ajánlatunkat, amely tartalmazni fogja a megfelelő méretű autót és a rakodómunkások számát.

Hogyan tudnak nekünk segíteni?

Mi is kérünk egy kis segítséget Öntől, mert szeretnénk, ha a következő bútorát is velünk szállíttatná.

Kérjük,

Reméljük ennyi segítséget kérhetünk Öntől, mert így a mind az elektromos berendezések szállítása, mind a bútorszállítás Győr városában problémamentesen és hatékonyan fog megtörténni.