Költöztetés Győr

Cégünk, az Express Fuvar 2014 óta foglalkozik szállítmányozással, költöztetéssel. Szolgáltatásunkat magas színvonalon végezzük, mert legfontosabb számunkra megrendelőink maximális kiszolgálása.

Költöztetés Győr városában nekünk rutinfeladat, mert úgy ismerjük a várost, mint a tenyerünket. Munkatársaink megbízhatók, járműveink tiszták és karbantartottak. Gépkocsivezetőink képzettek, rakodómunkásaink előtt nincs akadály, akár nehéz bútort, akár zongorát kell szállítani. Vállaljuk lakások, irodák, raktárak részleges vagy teljes körű költöztetését.

Költöztetés Győr

Miért válasszon minket?

Mert megkeressük az Ön számára legoptimálisabb logisztikai megoldást, hogy a költöztetés Győr városában minél zökkenőmentesebb legyen.

Milyen információra van szükségünk?

Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben, és adja meg az alábbi adatokat:

Minimum 1-2 héttel a költözés előtt vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk az Önnek legoptimálisabb időpontot.

A fenti információk alapján ajánlatot készítünk Önnek a megfelelő méretű autó és megfelelő létszámú költöztető csapat feltüntetésével.

Kiegészítő szolgáltatásunk

Miután a bútorokat lapraszerelt állapotban a legszerencsésebb szállítani, így igény esetén munkatársaink a szétszerelésben is tudnak segíteni. Amennyiben ezt a szolgáltatásunkat szeretné megrendelni, kérjük a kapcsolatfelvételnél jelezze, hogy a költöztetés időtartamába bele tudjuk kalkulálni.

Jótanácsok a pakoláshoz

Egy költözés kiválóan alkalmas a selejtezésre. Ha már ezen túl van, és a feleslegessé vált, vagy sosem használt dolgaitól megszabadult, nekiállhat csomagolni.
Csomagolással kapcsolatos jótanácsaink:

Reméljük tanácsaink segítettek Önnek abban, hogy a költöztetés Győr városában vagy az ország bármely területén zavartalanul és idegeskedés nélkül gyorsan és simán menjen.