Lomtalanítás Győr

Cégünk az Express Fuvar 2014 óta áll a lakosság szolgálatában. Szolgáltatásaink között megtalálható a használt bútorok hulladékudvarba történő elszállítása, lomtalanítás is. Arra törekszünk, hogy megrendelőink igényeit maximálisan kiszolgáljuk, mert nincs fontosabb egy szolgáltató cég számára, mint az elégedett ügyfél.

Azért, hogy a lomtalanítás Győr városában minél kevesebb kosszal és szeméttel járjon, javasoljuk, hogy ne a város által kijelölt napokon éljen ezzel a lehetőséggel. Keressen minket, és mi gyorsan és hatékonyan megoldjuk a feleslegessé vált bútorok és használati tárgyak elszállítását. Képzett munkatársaink tisztában vannak a hulladékudvarba történő elszállítás fontosságával, biztos lehet benne, hogy nem az erdő közepén rakjuk le a kidobott lomokat.

Lomtalanítás Győr

Milyen anyagokat tudunk elszállítani?

Nálunk a lomtalanítás Győr városában első sorban használt bútorok hulladékudvarba történtő elszállítását jelenti.

Gondolja végig mire nincs már szüksége, hogy egyszerre el tudjunk szállítani mindent:

Mikor hívjon minket?

Ha nem akar

Ha olyan csapatot szeretne, aki

Ajánlatadáshoz szükséges információ

Ahhoz, hogy a lomtalanítást Győr városában rugalmasan történhessen, kérjük adja meg az elszállításra kerülő bútorokra az alábbi adatokat:

Ha gondolja, küldjön fényképet, mert az is információt adhat nekünk a méretekről és az elszállítás körülményeiről.

Ha a régi bútora helyére új érkezik, legalább az új bútor várható érkezése előtt 1-2 héttel keressen meg minket, hogy még időben el tudjuk szállítani a feleslegessé vált lomot.

A kapott információk alapján ajánlatot készítünk önnek, melyet csak vissza kell igazolnia.

Egyéb anyagok elszállítása

A háztartásokban leggyakrabban előforduló veszélyes anyagok és egyéb (nem bútor) elszállítása külön ajánlat alapján történik. Veszélyes hulladéknak számít a festékes dobozok, elemek, akkumulátorok, fénycsövek, elektronikai hulladékok, fáradt olaj. Külön ajánlat alapján vállaljuk az alábbi anyagok hulladékudvarba történő szállítását, lomtalanítást Győr városában: gumiabroncsok, textil, műanyag, fém hulladék.

Egy kis segítség Öntől

Hiszünk abban, hogy a sikeres együttműködés alapja a kölcsönös segítségnyújtás. Szeretnénk, ha pozitív véleménnyel lenne rólunk és ha legközelebb lomtalanít, költözik, vagy bútorszállítót keres, minket fog hívni. Ezért kérjük Öntől az alábbiakat.

Így a lomtalanítás Győr városában stresszmentesen és gördülékenyen fog történni.